Mina Sidor

På "Mina Sidor" kan du själv administrera ditt konto:

• Ändra/lägga till betalkort
  • Ladda ner parkeringskvitton och månadsöversikter
  • Ändra/lägga till bilar till ditt konto
  • Uppdatera adress och kontaktinformation

Gå till "Mina Sidor"

Frågor & svar

Under "Frågor & svar" hittar du svar på de vanligaste frågorna rörande tjänsten. Om du inte finner svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss på kundservice.

Gå till "Frågor & svar"

Kontakta oss

Nedan finner du en lista över vanliga frågor. Välj den kategori som passar ditt ärende bäst. Vi återkommer med svar till dig så fort vi kan.

Vår kundtjänst når du på 09-4245 2020. Vi finns på plats enligt följande tider: Vardagar (må-fre) kl. 7-21, Lördagar kl. 9-15, Söndagar kl. 12-18. Frågor gällande fakturering: Vardagar kl. 8-16. Att ringa till EasyPark talsvar 0600 415 500 kostar 0,16€/samtal+lna.

Tillgänglig på App Store
Android App på Google Play
Nedladdning för Windows Phone

Logga in hos EasyPark

Ditt mobilnummer
LösenordGlömt lösenord?
Kom ihåg mig
Avbryt Logga in

Logga in som p-operatör? Klicka här

×

EasyPark - återställning av lösenord

Var uppmärksam på att du, när du återställer ditt lösenord, ändrar lösenordet för alla dina gränssnitt. Se därför till att uppdatera lösenordet i din EasyPark-app till det senaste.

Skicka som e-post Skicka som SMS
×

Skaffa EasyPark

Jag vill registrera mig som:

Privatperson
Företag
×

Tipsa en vän

Rekommendera EasyPark till en vän. När din vän blir medlem får ni båda en biobiljett.

×

Intresseanmälan

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.