Single -Pressreleaser

05.10.2010

EasyPark i samarbete med SAS EuroBonus


Tjäna SAS EuroBonus-poäng när du parkerar

Under september 2010 lanserar EasyPark AB och SAS EuroBonus ett omfattande och unikt partnersamarbete som innebär att 1,7 miljoner EuroBonus-medlemmar i Sverige, Norge och Finland nu kan parkera med mobilen och samtidigt tjäna poäng.

Samarbetet som är unikt i sitt slag bygger på att EuroBonus-medlemmar först skapar ett konto hos EasyPark dit man kopplar sitt EuroBonus-kort. Förutom en startbonus om 1000 poäng tjänar användaren dessutom löpande poäng vid varje parkeringstillfälle. Dessa poäng kan sedan användas för att köpa bonusresor eller andra belöningar från SAS EuroBonus. EasyParks nuvarande kunder,ca 185.000 bilister – kan självklart koppla sitt EuroBonus-kort till tjänsten nu i efterhand.

Med EasyPark Telefonparkering startar bilisten enkelt sin parkering via mobiltelefonen genom att i förhand definiera en önskad sluttid. Skulle ärendet gå snabbare alternativt dra ut på tiden går det självklart bra att via ett samtal förkorta alternativt förlänga parkeringstiden. Kostnaden för parkeringen samlas och redovisas på ett förvalt bensin- eller kreditkort alternativt på en faktura.

Vid sidan om det mest uppenbara som flygplatsparkeringar erbjuder EasyPark idag täckning över hela Norden och Tyskland i samarbete med 170 kommuner & parkeringsbolag. EasyPark, som funnits på marknaden i 10 år, hanterar årligen över 5 miljoner parkeringstransaktioner vilket idag motsvarar en ansenlig del av storstädernas parkeringsomsättning.

Fördelarna för bilisterna är uppenbara! Vid sidan om en stressfri vardag utan mynt, p-böter och p-kvitton i bilrutan, sparar telefonparkerare pengar då de betalar för exakt parkeringstid.

Om du har frågor, vänligen kontakta:

EasyPark Oy / Payway Oy

Kari Kauppila, Marknadschef
Tel: +358 400 507 871
E-mail: kari.kauppila@easypark.net


Pdf: EasyPark i samarbete med SAS EuroBonus


PRESSKONTAKT

Stefan Anderson
Landschef
+358 50 374 7023
stefan.anderson@easypark.net


Tillgänglig på App Store
Android App på Google Play
Nedladdning för Windows Phone
 

Logga in hos EasyPark

Ditt mobilnummer
LösenordGlömt lösenord?
Kom ihåg mig
Avbryt Logga in

Logga in som p-operatör? Klicka här

×

EasyPark - återställning av lösenord

Var uppmärksam på att du, när du återställer ditt lösenord, ändrar lösenordet för alla dina gränssnitt. Se därför till att uppdatera lösenordet i din EasyPark-app till det senaste.

Skicka som e-post Skicka som SMS
×

Skaffa EasyPark

Jag vill registrera mig som:

Privatperson
Företag
×

Tipsa en vän

Rekommendera EasyPark till en vän. När din vän blir medlem får ni båda en biobiljett.

×

Intresseanmälan

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

×

 

×